Jubileumfeest in Tropical beach-stijl

Zaterdag 1 oktober hebben we ons 75-jarig jubileum met alle (jeugd)leden en partners gevierd. Het thema was ”Tropical beach” en de plaats van het feest was heel toepasselijk: “Strandhuys de Enk” op Bussloo. De leden kwamen om 14.00 uur naar het Strandhuys en werden meteen in hun “tropical”-outfit vast gelegd op de foto. Daarna stond er koffie/thee of fris met een tropical traktaties voor ze klaar. Toen iedereen aanwezig was werd de groep in kleine groepen ingedeeld en hebben we geheel in beach-stijl spelletjes gedaan.

01 groepsfoto aan het begin

Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind. Daar leek het in de voorafgaande week nog niet op, waardoor de organisatie zich genoodzaakt voelde een aantal spelletjes te vervangen (vooral de spelletjes met water). Achteraf was dat niet nodig geweest, maar goed, we hebben evengoed veel plezier gehad.

02 vliegtuigje

De spelletjes bestonden onder andere uit: Vliegtuigjes vouwen en gooien. Het team wat het verst kwam, won dit spelletje. Daarna volgde Jeu de boules en twirk pong. Van elke team moesten 3 teamleden om de beurt ping pong ballen in een doosje om hun taille dragen en door te schudden met je billen, de pingpong ballen uit het doosje schudden. Uiteraard mocht je je handen daar niet bij gebruiken. Hilarisch was dat.

03 hete strandabal

Na 3 spelletjes volgde een pauze. Het eerste spel na de pauze was; “de hete strandbal” (welke deelnemer blijft het langst in het spel), daarna volgde het spelletje darten maar dan met balletjes van klittenband op een bord met klitteband. De stoelendans was ook spectaculair en we eindigden de spellenmiddag met het bouwen van een toren van spagetti en marshmallows. Het was een nek-aan-nekrace. 

04  winnende team

Na de spelletjes gingen we naar binnen voor een hapje en een (alcoholvrije) tropische cocktail. Toen iedereen voorzien was van een drankje, vond de prijsuitreiking plaats ondersteund door de DJ Frits van Dijk. Het team met de meest punten was het blauwe team. Het team bestond uit Wesley Dolman, Herman van Wijngeeren, Rick Jansen, Yvonne Buitenhuis, Gerrie Hertgers, Carla Beekman en Erik Jan Wassink. Het winnende team kreeg een speciale koeltas met jubileumlogo gevuld met diverse artikelen. Er was ook een prijs voor degene, die het leukst in het thema verkleed was. Van de jeugdleden was Dilana van Beek de grote winnaar (verkleed als ananas) en van de A-orkestleden ging Nellie met de winst er vandoor. Van harte gefeliciteerd! Tot slot kregen alle leden een koeltas met jubileumlogo! Een mooi aandenken aan dit gezellige, sportieve en vrolijke jubileumfeest!

05 Koeltas

Facebook

Logo versie 75 jaar

Zomaar wat foto's

Sociale Media